duminică, 24 ianuarie 2010

PIZZA MELCISORI


ALUAT:
  • 1 KG. faina
  • 1 iaurt mare(400 ml.)
  • 400-450ml. lapte
  • 100ml.ulei
  • 2 cubulete drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
Din lapte,drojdie si zahar se face o maia.Se pun toate ingredientele la un loc si se framinta pina se desprinde de pe miini.

Rezulta un aluat elastic care nu se lasa la crescut.Se imparte in trei.


Se intinde o foaie care se unge cu suc de rosii mai gros,se pune peste:salam,cirnat,sunca,masline fara simburi si cascaval ras.


Se ruleaza si se taie.


Se pun in tava pe hirtie de copt,


se ung cu ou batut amestecat cu 1 lingurita de smintina.Se dau la cuptor pina se rumenesc frumos.POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu